Activam pe PIATA SISTEMELOR PENTRU ACOPERIS IN ARGES de foarte multi ani, oferind clientilor nostri produse de calitate (tigla metalica, sisteme pluviale si accesorii), produse la preturi avantajoase (avand in vedere parteneriatele de lunga durata cu furnizorii de tigla metalica) si servicii profesionale (montaj acoperis, demolare acoperis vechi, transport).

Experienta acumulata in timp, specializarile la care participam in mod constant si portofoliul de lucrari ne definesc ca firma de incredere, garantand pentru: consiliere reala, primul pas si foarte important cand ati hotarat ca aveti nevoie de un acoperis (pentru o casa noua sau pentru renovare/ schimbare acoperis), produse variate ca utilitate, aspect, pret, dar de calitate, servicii de montaj acoperis.

Lucram cu responsabilitate si am inteles ca un client fericit si o lucrare de calitate (atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al sigurantei si protectiei oferite de acoperis) duc la succesul nostru in domeniul vanzarii si montarii sistemelor de acoperisuri complete si a ferestrelor de mansarda.

 

Sunati-ne la 0729 169 264 (Virgil Nicolae) sau la 0729 161 744 (Ionut Constantinescu) pentru consiliere, pentru a cere o oferta potrivita bugetului si casei dumneavoastra si va garantam ca veti fi multumit! Este important ca acoperisul locuintei dumneavoastra sa fie si estetic si sigur si durabil!